Kristall – Dansgolv för 1000 besökare!  

Restaurang och nattklubb Kristall på Kungsgatan mitt i Stockholm går efter konceptet att alla som kommer ska ha roligt. Här har man därför musik för alla smaker och flera dansgolv att välja mellan. Vad gör Kristall till många partysugnas favoritklubb och vad kan du förvänta dig av klubben under en utekväll?  

Vad är Kristall?  

Kristall är en nattklubb och A la carte restaurang som ligger på Kungsgatan 56 i centrala Stockholm. Klubben etablerades i början av år 2013 och läget är för många välkänt sedan innan då det tidigare huserades av den legendariska krogen Karlsson & Co. Namnet Kristall kommer från konceptet om att kunna erbjuda ett kristallklart nöjes-och matkoncept för alla smaker.  
 
Nattklubbens mål är att vara en helt opretentiös plats där visionen är att ens besökare endast ska njuta av kvällen i gott sällskap samt knyta nya bekantskaper. Det finns därför musik för alla smaker, där klubben har ett flertal olika barer och dansgolv. Med totalt fyra barer, två dansgolv och utegård med bar kan du ha fler utekvällar i en utan att behöva lämna klubben! 

Vad för musik och dansgolv kan du välja mellan?  

Nattklubben vill vara en fristad för alla som älskar musik och musik från olika tidsepoker. Här kan du därför välja mellan musik från 70, 80 och 90-talet eller lyssna och dansa till de senaste hitsen. Du kan därför pendla mellan de olika våningarna på Kristall, med totalt tre plan varav en mysig innergård.   

Innergården är öppen året runt där det spelas lugnare loungemusik om du vill ta en kort paus från festandet eller om du vill kunna samtala med en vän i en lugnare miljö. Du kan dessutom beställa drinkar i den imponerande utebaren om du blir törstig. 

Totalt får nattklubben plats för över 1000 gäster, vilket gör det till en av Stockholms största klubbar och en plats i centrala Stockholm där du får en festivalkänsla och en vibe av att vara på en partydestination på varmare breddgrader.  

Kristall har en pubvåning med ett stort urval av både whiskey och öl för dryckesintresserade och här kan man hitta fina urval som kan vara svåra att hitta på andra platser. Under fredagar och lördagar förvandlas våningen till klubben Copacabana med events och DJs med latinotoner som salsa, bachata och reggaeton. 

Klubben har dessutom VIP bord för de som vill hålla sina sällskap mer slutna där alla sällskap får en personlig service av Kristalls kunniga personal. Kristall är alldeles utmärkt att hyra för företagsevent då klubben har en egen festvåning där du och ditt sällskap kan hålla egna events. Exempel på events kan vara allt ifrån företagsfester, bröllopsfest och klassiskt julbord.  

Öppettider 

Kristall klubb har öppet fredagar och lördagar från klockan 22:00 fram till 03:00 för en inträdesavgift. De som står på gästlistan har alltid fri entré. Under nattklubbens öppettider finns det dessutom en nattmeny för den som blir hungrig mitt i festandet. När Kristall inte är öppen som nattklubb är det en A la carte restaurang där gäster kan avnjuta en god middag i en lugn och mysig miljö.  

Lämna en kommentar