Nattklubbar i Stockholm – Vi listar huvudstadens bästa dansgolv!

Stockholms uteliv är någonting som många uppskattar med vår huvudstad. Det är också här som några av landets allra bästa och mest besökta nattklubbar ligger. Vi listar några av de mest besökta som du kan gå till under din nästa utekväll i Stockholm. Här kan du räkna med en livad kväll som varar ända in på småtimmarna. 

1. Kristall 

Nattklubben Kristall är ett mycket populärt tillhåll för sena utekvällar i Stockholm. Du hittar Kristall på Kungsgatan och med sina tre våningar rymmer nattklubben hela 1 000 personer. Detta gör Kristall till Stockholms största nattklubb och de har även en mycket uppskattad innergård som du kan använda året runt. Innergården är försedd med infravärme och är väldigt mysigt inredd. 

Om du uppskattar en varierad musikupplevelse är detta också klubben för dig. På de olika våningsplanen kan du dansa till musik från 70-, 80-, och 90-talet. Dessutom har klubben ett större dansgolv som spelar de senaste låtarna på topplistorna. 

Hur länge har Kristall öppet? 

Kristall har under helgen öppet fram till 03:00 och tar ett inträde på 160 kronor. Detta är relativt lågt för att vara Stockholm. Du får därför mycket för pengarna och garderoben är helt gratis. 

2. Spybar 

Detta kanske är den nattklubb som man kännetecknar Stockholm med allra mest. Det är här storstadens influensers och flertalet kändisar hänger här på småtimmarna. De har också en gästlista och du har därmed möjlighet att komma in gratis. 

Vad som gör Spybar utmärkande är framför allt att de har öppet längst. Under helgerna stänger Spybar vid 05:00 och du kan därför dansa hela natten lång. Däremot är denna nattklubb mindre och tar därför in färre besökare. 

Vilken åldersgräns har Spybar? 

Spybar har en åldersgräns på 23 år och ligger på Birger Jarlsgatan. En klubb som därmed är enkel att ta sig till och som ligger väldigt centralt. Nattklubben Spybar är också känd för att ha väldigt förmånliga priser på öl och vin under kvällen. Inträdet varierar beroende på om de har ett event eller inte men ligger annars på 160 kronor. En mycket populär nattklubb mitt i huvudstaden.

3. Göta källare 

En annan mycket populär nattklubb i Stockholm är Göta källare även kallat Klubb Göta. Nattklubben ligger på Södermalm och har därmed blivit ett väldigt populärt tillhåll för många som inte vill klubba mitt i city. Bredvid klubben har du också ett väldigt bra utbud av snabbmat och andra barer ifall du vill ta några drinkar innan du beger dig till klubben.

Vad som gör Göta källare väldigt populärt är också att de har tänkt till när det kommer till vilken musik de erbjuder. Med sina tre olika dansgolv kommer du garanterat hitta någonting som passar dig.  

Men glöm däremot inte att ta med kontanter då du endast kan köpa i baren med kontanter. De tar inte kort alls och därför har en bankomat installerats inne på klubben. Däremot kan du behöva betala en avgift när du gör uttag inne på nattklubben. 

Hur länge har Göta källare öppet? 

Göta källare har öppet till klockan 03:00 på helger och har en åldersgräns på 20 år. Du betalar 130 kronor för inträde men kan också komma in gratis på lista om du går dit innan 23:00. Du behöver inte betala någonting för garderoben. 

Utöver dessa tre klubbar har du massor av andra dansgolv att välja mellan. Men över listan på Stockholms tre största uteställen tar dessa hem prispallen. Gör ett val som passar dig, ditt sällskap och även vilken typ av musik ni tycker om. Det är alltid roligare att gå på nattklubb om man tycker om musiken som spelas och drinkarna inte är för dyra.  

Lämna en kommentar